Diensten

Er zijn twee mogelijkheden om uw product of dienst onder de loep te nemen: diepzeeduiken of frisse wind.

DIEPZEEDUIKEN

Diepzeeduiken is een intensief traject. We formuleren een grondige basis vanwaar we duiken. We ontwikkelen een nieuw concept of herontwikkelen een bestaand concept. We doorlopen onderstaande stappen en evalueren na elke stap het resultaat.

ANALYSE
Wat is uw drijfveer en hoe wordt deze zichtbaar in uw bedrijf? Stemt dit met elkaar overeen? In een uitgebreid verslag markeer ik de kracht van het bedrijf en de bijbehorende kansen  tegen het licht van de concurrentie, de laatste trends en de tijdgeest.

ADVIES
Door alle analyses  op een rij te zetten en creatief na te denken over de kansen formuleer ik een stevig advies. Soms met meerdere uitkomsten. Zo leggen we de basis voor een (ver)nieuw(d) concept binnen uw bedrijf.

CONCEPTONTWIKKELING
Het vertrekpunt moet worden uitgewerkt tot een volwaardig concept met een relevante boodschap, waarmee een duidelijke positionering wordt ingenomen. Een helder communicatieplan helpt om uw concept te verspreiden en uw doelgroep te bereiken.

REALISATIE
Voor het visualiseren van concepten kan ik een breed netwerk inzetten met verschillende disciplines; van een grafisch vormgever tot een filmmaker, van een copywriter tot een social media specialist. Voor elk project zoek ik de juiste versterking.

FRISSE WIND

Soms is er behoefte aan een frisse wind. Iemand die een bedrijfssituatie even van een andere kant bekijkt en kritische vragen stelt. Als sparring partner kijk ik tijdens een korte afspraak met een frisse en professionele blik naar uw al bestaande of nog gedeeltelijk in te vullen concept en geef ik waar nodig advies.