CV

OPLEIDINGEN

2008 – 2012  Design Academy Eindhoven – afdeling Communication

2002 – 2007 Jan Arentz Alkmaar - Havo, profiel cultuur en maatschappij

GEVOLGDE WORKSHOPS

2016 – Mixology – European Bartender School Barcelona

2016 – Sociale Hygiene en HACCP – Stichting Vakbekwaamheid Horeca

2015 – Cursus filosofie – Vrije Academie Amsterdam

2015 – Foodstyling – Eke Marien

2014 - Granen en broodworkshop - The Bakery Institute

2014 – Foodstyling en -fotografie workshop - Food Bandits

2014 – Sterke dranken - Diageo

HUIDIGE WERK

2016 – heden CAH Vilentum Almere
Gastdocent foodtrends & conceptontwikkeling
- Leerlingen begeleiden in hun onderzoek naar foodtrends en adviseren in de keuze’s betreft het te ontwikkelen concept

2014 – heden Anneke Ammerlaan
Foodtrends, ontwikkelen en visuliseren van culinaire concepten
- Trendworkshops aan grote toonaangevende en middelgrote food gerelateerde bedrijven die een nieuwe strategie of nieuwe visie moeten ontwikkelen
- Trend- en doelgroepenonderzoek, conceptontwikkeling, communicatieadvies, receptontwikkeling, foodfotografie

2014 – heden Urban Greeners – Floriade Almere 2022
Freelance adviseur eten en drinken

NOMINATIES

2014 – 2015 – In de lijst van de ‘duurzame jonge 100′ met mijn werk voor de Prikbar – Urban Greeners

PUBLICATIES

2015 delicious. magazine
Één van de portretten in ‘Puur’ portretten gallerij o.a. over de PRIKbar en Urban Greeners

2015 Munchies
Artikel over ‘De Poederij’

2015 Tentoonstelling Eat shit, Salone del Mobile Milaan
De Poederij, curator Marije Vogelzang

2015 Smaakmakend
Interview in magazine ‘Smaakmakend’

2014 Magazine Frame
Publicatie van ‘De Poederij’

2014 – heden Magazine Smaakmakend
Receptuur ontwikkelen en artikelen schrijven