Over Femke

Mijn naam is Femke Mosch en ik ben Food Innovatie Strateeg, gespecialiseerd in Concept en New Business Development in de foodsector.

Vogelvlucht in actie

Ik studeerde in 2012 af aan de Design Academy Eindhoven, met als specialisatie Concept en Communication Design. Ik ontwikkelde hier een basis voor complementair denken en leerde mijn vogelvluchtperspectief koppelen aan concrete actie.

Strategisch innoveren

Al meer dan 35 bedrijven binnen de foodsector heb ik geholpen met strategisch innoveren, van start-up tot scale-ups alswel de gevestigde orde. Innoveren is wendbaar zijn als persoon en organisatie. Mijn credo is: leren door te doen, met oplossingsgericht denken kun je alle hobbels en uitdagingen aan.

Nog wat feitjes over mij:

  • In 2015 stond ik in de Duurzame Jonge 100, een lijst van 100 jonge koplopers in Nederland.
  • Ik ben geboren en getogen in de kop van Noord Holland, mijn beide opa’s waren agrariërs.
  • Woonachtig in dé pioniersprovincie van Nederland: Flevoland.

Innoverende bedrijven hebben de toekomst

De toekomst wacht niet, meebewegen is noodzakelijk. Verandering vraagt om moed, maar is hoognodig. Het is mijn missie om bedrijven klaar te maken voor de wereld van morgen door middel van innovatie. En zo – samen met de consument – te werken aan een duurzame toekomst voor ons en onze kinderen. Innoverende bedrijven hebben de toekomst, groei je mee?