Spreken inspireert

Huur mij in als spreker voor je event of vakbeurs voor een lezing of workshop over een van de volgende onderwerpen:

Food

Vanuit mijn vakkennis binnen de foodsector vertel ik over de huidige en toekomstige ontwikkelingen in food en de motivatie van de consument

Innovatie

Vanuit mijn expertise als innovatiepartner vertel ik hoe je inspeelt op de huidige tijdgeest en met welke technieken je gestructureerd en efficiënt innoveert.

 

Trends

Vanuit mijn knowhow van trends en hypes deel ik de belangrijkste en opvallendste trends. Nu, morgen, hier of elders in de wereld

Van een specialistische lezing over eieren tot een innovatieworkshop voor telers; ik sprak onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Albert Heijn, Blokker, Mars, Grand’Italia, Interovo en de Pluimvee Relatiedag.

Boek een lezing

Hoe innoveer je als foodbedrijf?

Gestructureerd, doeltreffend en succesvol innoveren is een uitdaging voor bedrijven. In deze lezing deel ik de kneepjes van het vak: de technieken die je in kunt zetten voor innovatie, hoe je een vogelvluchtperspectief krijgt over je eigen product of dienst en het omgaan met trends en de vertaling daarvan naar jouw bedrijf. In een lezing of workshop deel ik hoe je externe signalen vertaalt naar interne oplossingen.

Lezing: voor een lezing van 45 minuten zijn de kosten 1.500 euro

Workshop: voor een workshop van ca. 3 uur zijn de kosten 3.000 euro

Trendlezing

Trends zijn dé tools voor innovatie. Ze laten ons zien hoe de wereld aan het veranderen is. En geven antwoorden op vragen als: hoe verhoudt jouw product zich tot de huidige tijdsgeest? Hoe gedragen consumenten zich? Waar liggen kansen voor de toekomst?
In een trendlezing geef ik een divers beeld van hedendaagse trends of spits ik het toe op een bepaald product of productgroep.

Lezing: duurt tussen de 20 en 60 minuten en prijs begint bij 1.000 euro. Naargelang de tijd en het doeleinde wordt de prijs bepaald.

Heb je al een onderwerp in gedachten voor je event of ontvang je graag een voorstel op maat? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.

Ik help je strategisch innoveren

Als Food Innovatie Strateeg hielp ik al meer dan 75 foodbedrijven relevant te blijven en aansluiting te vinden bij de consument van nu en morgen.